top of page

Hello

My name is Esha Todd

My work experiences range from operating at some of the most significant international tech/gaming events to traveling and writing about my passions.

Want to dig deeper?

 

Click the button below.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
esha.jpg
JOB EXPERIENCE
Pangalaman pakasaban
Ringkesan
1633103063031.jpg

Juru dongéng anu nembé tinggal di Inggris ti San Fransisco Bay Area. Anjeunna mangrupikeun bos anu mutuskeun, anu nunjukkeun kaahlian tulisan téknis sareng kreatif pikeun kalibet sacara digital sareng pribadi. Kalawan pangalaman dina manajemen acara, branding, kanyataanana maya, video kaulinan, jeung média olahraga, teu aya tangtangan badag teuing.

Diatur saé kalayan kaahlian seueur tugas sareng prioritas anu ngaoptimalkeun sumber daya terbatas pikeun ngahontal hasil anu luar biasa dina hubungan umum, pamekaran staf, pementasan acara, sareng pamasaran anu dituju.

Anjeunna tetep milarian anu ngaleungitkeun kapercayaan sareng ngajalin sinergi gawé babarengan bari mingpin komunitas dina sagala rupa etnis.

Eksekutif Pemasaran Digital

MPH Grup

Mar 2022 - Agustus 2022

Hungerford, Inggris, Britania Ageung

Ngatur sareng ngapdet halaman wéb perusahaan, nyiptakeun kontén kreatif pikeun média sosial / siaran pers, kampanye. Dursasana konsisten kalayan ngical paralatan komunitas, desain newsletter parusahaan. Ngalaporkeun sareng nganalisis kinerja nganggo data platform. Ngabantosan ngatur acara pribadi sareng virtual, pasar pikeun padagang pihak ka-3, sareng tetep ngadukung dasar pikeun Kepala Pemasaran.

Strategist eusi

1581357206872 (1).png

Pamaén Gula

Okt 2020 - Mar 2022

Oakland, Kalipornia

Nyadiakeun kapamimpinan sareng arah strategis dina nyetir kasuksésan sababaraha platform média sosial sapertos Facebook, Instagram, sareng Twitter unggal dintenna pikeun ngiringan basis klien profésional sareng komunitas nasional. Optimalkeun kinerja dina kasadaran merek sustainable sabudeureun diversity na citakan. Ngembangkeun sareng nyebarkeun tulisan, kalebet wawancara sareng panél sareng kapribadian anu kasohor dina industri téknologi sareng kaulinan.

Pimpin Acara & Koordinator Komunitas

1519872735270.png

Galvanize Nyarita.

Nov 2019 - Apr 2021

San Fransisco, California

Ngatur sareng ngatur manajemén komunitas komprehensif sareng rencana koordinasi acara pikeun nyiptakeun, pangropéa, sareng promosi nganggo platform média sosial, kalebet Facebook, Twitter, sareng Instagram. Ngatur sareng ngawas kasuksésan usaha pamasaran sareng klien pikeun acara pribadi sapertos bengkel, panel, sareng resepsi jejaring pikeun ningkatkeun paparan merek perusahaan-lega, fokus kana efisiensi sareng manajemén alur kerja. Anjog dina ngembangkeun saluran distribusi eusi anyar.

download.gif

Panulis MMA / Pencipta Eusi / EshaKnowsMMA

mw7lPZLr_400x400.jpg

Tengah Gampang

Désémber 2017 - Désémber 2019

Sadunya

Ngadegkeun situs wéb pikeun nyerat sareng unggah tulisan tulisan MMA sareng ngatur acara pikeun Middle Easy anu nyorot olahraga MMA sareng sagala rupa gangguan gelut kalebet sababaraha wawancara sareng legenda UFC Amanda Nuñes, Anderson Silva, Jorge Masvidal, CEO ONE Championship Chatri Sityodtong, sareng Wakil Présidén Miesha. Tate. Ngatur saluran YouTube kalayan langkung ti 21,000 palanggan. Ngajalankeun pertemuan resmi Middle Easy sareng fans tarung sareng Pejuang MMA profésional dina unggal acara tarung.

Spesialis Oculus Lead VR (ODST)

1600185685242.jpeg

Meta

Agustus 2016 - Jan 2019

Menlo Park, CA - Di sakuliah dunya

Tim anu diurus sareng dilatih di sakumna dunya dina parangkat keras sareng kontén Oculus anyar Facebook, kalebet Virtual Reality, Oculus Touch Controllers, pangendali anu didamel khusus pikeun VR, sareng asesoris anu aya hubunganana. Pamakéan hardware dina acara perusahaan sareng sesi pelatihan sareng klien, ngawas pamasangan téknologi dina sababaraha acara sapertos E3, PAX East/South/West, CES, GDC, sareng Sundance. Gawé sareng klien sapertos Pixar, Google, Sony, Microsoft, Epic Games, Samsung, sareng seueur deui, ngatur jumlah inventaris, ngatur ngarecahna saatos acara sareng ngabersihan.

Koordinator Kasuksesan Acara

1603135530380.jpeg

Majelis Umum 

Pébruari 2015 - Séptémber 2016

San Fransisco, California

Kolaborasi sareng staf, padagang, sareng tamu pikeun mastikeun pementasan acara suksés anu nyumponan kabutuhan klien. Difasilitasi sagala tata acara jeung pementasan, ngatur catered menu dahareun jeung inuman pikeun tiap acara, kaasup pos-acara bersih-up.

Kajadian digarap
CAREER HIGHLIGHTS
  • 2014 Samsung pamekar Konférénsi

         MakerBot / San Francisco, CA
 

  • 2014 Cisco Hirup!

         Samsung / San Francisco, CA
 

  • 2015 CES

         MakerBot / Las Vegas, NV

  • 2016 Oracle

         BA / San Francisco, CA

  • 2016 Anyar Kulon Summit 2.0

         BA / San Francisco, CA

  • 2016 Marketing Bangsa Summit

         Facebook / San Francisco, CA

  • 2016 Kaulinan pamekar Konférénsi

         Oculus / San Francisco, CA

         BA / San Francisco, CA
 

         Google / Mountain View, CA

  • 2017 Kurnia Hopper

         Oculus / Atlanta, GA

         Oculus / Redmond, WA

         Oculus / San Francisco, CA

         Oculus / Oakland, CA

         Oculus / San Francisco, CA

.

  • 2017 Gaymer Wétan (GXEast)

         Oculus / New York, NY
 

  • 2017 @Skala Konférénsi

         Oculus/ San Jose, CA
 

  • 2017 Facebook Libur

         Oculus / New York, NY

  • 2017 Oculus Connect 4

         Oculus / San Jose, CA

  • 2017 Kaulinan pamekar Konférénsi

         Oculus / San Francisco, CA

  • 2017 Global Kewirausahaan Summit

         Oculus / Hyderabad, India

  • 2018 E3 Expo

         Oculus / Los Angeles, CA

         Oculus / Boston, MA
 

  • 2018 IEEE Haptics Symposium

         Oculus / San Francisco, CA

  • 2018 Kaulinan pamekar Konférénsi

         Oculus / San Francisco, CA

         Oculus / San Jose, CA

         Oculus / San Jose, CA

         Oculus / Berkeley, CA

         Oculus / San Francisco, CA

.

  • 2018 Google Products Expert Summit

         Google / San Francisco, CA
 

  • 2018 Google Salajengna

         Google / Mountain View, CA
 

  • 2018 Sambungkeun Tengah

         Ring Central / San Francisco, CA

  • 2018 TwitchCon

         Epic Games / San Jose, CA

  • 2018 Bellator MMA: Bader vs Raja Mo

.

  • 2018 Bellator 200: Carvalho vs Mousasi

         MMA Today / London, UK

  • 2018 Bellator MMA: Mousasi vs MacDonald

         MMA Today / San Jose, CA

  • 2018 Sundance Film Festival

         Oculus / Park City, Utah

  • 2019 Oculus EU Pencét

         Oculus / London, UK

  • 2019 PAX Wétan

         Oculus / Boston, MA

  • 2019 PAX Kulon

         Oculus / Seattle, WA
 

  • 2019 PAX Kidul

         Oculus / San Antonio, TX

  • 2019 Maker Faire

         Oculus / San Mateo, CA

  • 2019 Facebook Pamekar Konférénsi

         Oculus / San Jose, CA

  • 2019 Oculus Connect 6

         Oculus / San Jose, CA

  • 2019 @Skala Konférénsi

         Oculus / San Jose, CA

  • 2019 E3 Expo

         Facebook / Los Angeles, CA

  • 2019 VM Dunya

    _cc781905-5cde-3194-bb3b-138fd_90b-3194-bb3b-138fd_90b-138fd_90b-138fd_90b-138fd_90b-138fd_90b-138fd_90b-138fd_90b-138fd_90b-5c-b3b-138fd_90b-5c-138b-50b-51b-bb3b-138fd_90b-1381905

  • 2019 UFC 234

         Middle Easy / Melbourne, Australia

  • 2019 UFC 239

         Middle Easy _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_/ Las Vegas, NV

  • 2019 UFC 241

.

  • 2019 ONE Championship

         Middle Easy / Singapore

Sorotan karir
Video Kaulinan & Téhnologi
TECHNICAL  NULIS
TECHNICAL  WRITING